Welke ergonomische bureaustoel past bij mij?

Welke ergonomische bureaustoel past bij mij, dat is een vraag die we dagelijks gesteld krijgen. Helaas of misschien wel het mooie van een bureaustoel is dat er niet een standaard stoel bij voorbaat geschikt is. Elke bureaustoel binnen ons assortiment is een ergonomische bureaustoel, alle stoelen zijn voorzien van een (N)EN-1335 norm of NPR-1813 normering. Alleen elke bureaustoel heeft zijn eigen sterke eigenschap.

Showroom

Wij hebben centraal gelegen in Nederland, in het prachtige Huizen, een ruime showroom waar wij minimaal 15 tot 20 ergonomische verantwoorde bureaustoelen hebben staan. Wij laten deze graag aan u zien zodat u zelf kan testen welke bureaustoel het beste bij u past. U zult merken dat er voldoende stoelen staan die fijner zitten dan de bureaustoel uit het hoger segment, andersom is het soms ook het geval, maar hieruit blijkt maar weer hoe persoonlijk een bureaustoel is!

We heten je van harte welkom in onze showroom, waar je onder het genot van een bakje koffie alles kunt vragen over ons assortiment. We helpen je graag bij jouw keuze.

Om je goed van dienst te kunnen zijn, vragen we je om een afspraak te maken via onderstaande knop.

Uitgelichte producten

Bespaar 4%
Sitlife Bureaustoel Polaris - (N)EN-1335Sitlife Bureaustoel Polaris - (N)EN-1335
Van: € 425,- incl. BTW
Voor: € 409,- incl. BTW
Sitlife Bureaustoel Polaris - (N)EN-1335Sitlife