Welke bureaustoel is geschikt voor (thuis) werken?

Uiteraard zijn al onze bureaustoelen ergonomisch en theoretisch gezien geschikt voor het thuiswerken, maar net als iedereen hadden we eind 2019 het idee dat dit snel weer over zou waaien en zijn we te laat gaan investeren in een juiste werkhouding voor thuis.

Is iedere (ergonomische) bureaustoel geschikt? 

Ondanks dat de werkgever verwacht dat u net zo hard thuis werkt als op kantoor of misschien wel harder, voorziet hij of zij niet altijd van een goede instelbare werkplek voor thuis. Er zijn op internet legio aan bureaustoelen te vinden waar het woord ergonomisch bij staat, maar waar wij de rillingen van over onze rug voelen lopen, want dit is in veel gevallen niet het geval.

U zult ervaren dat onze bureaustoelen prijstechnisch iets hoger kunnen liggen dan die van onze internet concurrent, maar wij bieden uitsluitend ergonomisch verantwoorde bureaustoelen aan die uitvoerig zijn getest en voorzien van alle mogelijke keurmerken en normen. Een NEN-norm wil zeggen dat de bureaustoel een bepaald aantal verstelmogelijkheden heeft die een bureaustoel dient te hebben om een NEN-norm te mogen dragen, maar deze norm zegt bijvoorbeeld niets over de kwaliteit van het product.

Geschikte bureaustoelen voor uw thuiswerkplek

1. Bureaustoel Aspen, met name geschikt voor personen tussen de 1.75 en 1.98, heeft alles wat een ergonomische bureaustoel moet hebben, van lendensteun tot schuifzitting.

2. Bureaustoel Polaris, een bureaustoel die over het algemeen een erg natuurlijke zithouding creëert, voor veel mensen zit deze stoel direct goed! Heeft alleen geen lendensteun en geen 3D-armleggers.

3. Bureaustoel Juliet, dit is een prijstechnisch interessante bureaustoel, alles is traploos verstelbaar in hoogte, volledig zwart uitgevoerd waardoor hij niet zo kolossaal oogt, ook belangrijk voor thuis!

Wij hebben een showroom!

Het beste is natuurlijk om bij ons langs te komen om de verschillende bureaustoelen te bezichtigen en belangrijker nog, te testen. Onze adviseurs staan u graag te woord en helpen u met het kiezen van de juiste bureaustoel!

Afspraak maken

Uitgelichte producten

Bespaar 4%
Sitlife Bureaustoel Polaris - (N)EN-1335Sitlife Bureaustoel Polaris - (N)EN-1335
Van: € 425,- incl. BTW
Voor: € 409,- incl. BTW
Sitlife Bureaustoel Polaris - (N)EN-1335Sitlife