Ergonomische thuiswerkstoel zelf betalen? | Ergobureaustoel.nl

Op dit moment is er een grote vraag om ergonomisch verantwoorde thuiswerkstoelen. Dit is natuurlijk niet gek, personeel wordt verplicht om thuis te werken en in veel gevallen is de werkgever ook verstandig genoeg om een goed instelbare bureaustoel te faciliteren voor zijn- of haar personeelsleden. Gek genoeg niet in alle gevallen. Nu kunnen wij uiteraard niet in de portemonnee kijken van de werkgever, maar goed, u wilt als werkgever toch ook niet dat over een paar weken uw personeel met RSI-, en rugklachten niet meer kan werken voor u?

Werkgever betaald?

Helaas is dit niet in alle gevallen zo, recent is in het nieuws gebleken en ervaren wij ook dat in veel gevallen het personeel zelf moet besluiten om een nieuwe bureaustoel aan te schaffen en draait hier in veel gevallen ook zelf voor de aanschafkosten op.

Vreemd eigenlijk, de verwachting is dat het personeel net zo hard werkt in de thuissituatie als op kantoor. Dit is een reële verwachting maar een goede bureaustoel of werkplek is van essentieel belang!

Juist nu vragen werknemers de werkgever om het juist inrichten van een thuiswerkplek. De werkgever kan hiervoor materiaal ter beschikking stellen van kantoor. De werkgever is niet verplicht om de werknemer geld te geven voor de inrichting van diens thuiswerkplek. De werkgever kan het materiaal wel kosteloos ter beschikking van zijn medewerker stellen.

Uitgelichte producten

Bespaar 8%
Sitlife Bureaustoel Polaris - (N)EN-1335Sitlife Bureaustoel Polaris - (N)EN-1335
Van: € 425,- incl. BTW
Voor: € 389,- incl. BTW
Sitlife Bureaustoel Polaris - (N)EN-1335Sitlife