Top 5 ergonomische bureaustoelen van 2021 - Ergobureaustoel.nl

Er zijn veel ergonomische bureaustoelen te koop. Welke is nou de beste? De beste ergonomische bureaustoel is de bureaustoel die voldoet aan jouw wensen en eisen. Wij hebben onze top 5 ergonomische bureaustoelen samengesteld.

Onze top 5 ergonomische bureaustoelen:

  1. Edit netwave - (N)EN-1335
  2. Sitlife Bureaustoel Polaris - (N)EN-1335
  3. Bureaustoel Se7en netwave – NEN-1335
  4. Bureaustoel Sepp EN-1335
  5. Bureaustoel Juliet – NEN-1335

1. Edit netwave – (N)EN-1335

De topper onder de bureaustoelen moest zeker een plek krijgen in de top 5 ergonomische bureaustoelen. Op de Edit netwave zit je voor een langere tijd comfortabel. De stoel is verstelbaar in de hoogte-, breedte- en diepte. Zo kun je de armleuningen, ook armleggers genoemd, verstellen, de rugleuning en de zitting.

Ook fijn: Op deze stoel zit 10 jaar garantie.

2. Sitlife Bureaustoel Polaris – (N)EN-1335

Op nummer twee in de top 5 ergonomische bureaustoelen staat de Sitlife Polaris. Deze stoel heeft een aluminium gepolijst onderstel. Deze armleuning, zitting en rugleuning zijn bij deze stoel te verstellen. Deze stoel heeft wielen voor zowel een zachte als harde ondergrond.

3. Bureaustoel Se7en netwave – NEN-1335

In de top 5 kan de Se7en netwave bureaustoel niet ontbreken. De stoel heeft naast verstelbare armleggers, zitting en rugleuning ook een gewichtsregeling. Deze gewichtsregeling zorgt ervoor dat de rugleuning van je bureaustoel los gezet kan worden. Zo kan de rugleuning van deze ergonomische bureaustoel gemakkelijk naar voren en naar achteren kantelen.

4. Bureaustoel Sepp EN-1335

De Sepp bureaustoel is er in het zwart en antraciet. Ook deze stoel is arbo goedgekeurd en heeft een EN1335 certificering. Deze ergonomische bureaustoel heeft een slijtvaste bekleding, multifunctionele wielen, en is goed verstelbaar.

Wat deze stoel anders maakt is de rugleuning. Waar de andere stoelen in onze stop 5 een netwave rugleuning hebben, heeft deze stoel een dichte rugleuning.

5. Bureaustoel Juliet – NEN-1335

De top 5 ergonomische bureaustoelen sluiten we af met de Juliet stoel. Deze stoel heeft een lagere instapprijs én is net zo comfortabel als de andere stoelen in onze top 5. De Juliet is een economy bureaustoel met een (N)EN-1335 normering. Zo weet je zeker dat je goed zit.

Bureaustoelen uit de economy categorie zijn voorzien van andere materialen. De stoel is standaard voorzien van een nylon onderstel, een comfortabele zitting en armleggers met klikbediening.

Ga naar de top 5 ergonomische bureaustoelen

Een bureaustoel met de NEN 1335 normering

De bureaustoelen uit onze top 5 hebben allemaal een NEN-1335 normering. De bureaustoel NEN-1335 is een Europese richtlijn die iets zegt over de kantoorstoel. Deze NEN-EN 1335 normering is voornamelijk gericht op de maatvoering en verstelbaarheid van de stoel. Een bureaustoel moet goed in te stellen zijn waardoor je, uiteraard, goed kunt zitten. Meer weten over de NEN-1335 normering? Lees verder.

Voorkom pijnklachten met een ergonomische bureaustoel

Een goede werkhouding zorgt ervoor dat je geen fysieke klachten krijgt. Met een ergonomische bureaustoel heb je een betere werkhouding, blijft je concentratie op peil én voel je je aan het eind van je werkdag nog fit en actief.

Een ergonomische bureaustoel is een belangrijk onderdeel van het meubilair voor op kantoor en/of je thuiswerkplek. Dit type bureaustoel kan op maat worden ingesteld. De stoel zorgt ook voor een goede ondersteuning van het lichaam. Zo blijven fysieke klachten uit.

Vragen over ons assortiment of advies nodig?

Heb je vragen over een van onze ergonomische bureaustoelen of wil je graag hulp bij je keuze? Neem dan vooral contact met ons op. Op onze contactpagina vind je de manieren om ons te contacteren. Uiteraard kun je ook een bericht achterlaten via de chat. Je bent bovendien van harte welkom in onze showroom.

Uitgelichte producten

Bespaar 4%
Sitlife Bureaustoel Polaris - (N)EN-1335Sitlife Bureaustoel Polaris - (N)EN-1335
Van: € 425,- incl. BTW
Voor: € 409,- incl. BTW
Sitlife Bureaustoel Polaris - (N)EN-1335Sitlife